Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies
×

Ženy

#6744 W11573 MAYBERRY MRED 2 #6743 W11573 MAYBERRY MRED 3 #6744 W11573 MAYBERRY MRED 2
Časovo limitovaná ponuka
34,50 € (s DPH) 69,00 €
Mimoriadne hebké dámske papuče zhotovované z kvalitnej ovčej kože s nezameniteľnými termoregulačnými vlastnosťami v odtieni minerálna červená
COMODO zľava-50%
#New
383,00 € (s DPH)
Klasická kabelka Love Click Puff z mäkkej napa kože. Skryté zapínanie na patentky zdobí ikonická kovová spona Love Birds. Kabelka sa môže pochváliť vnútrom s mikrosemišovou podšívkou, doplneným stredovým deliacim...
#11529 liviana-conti-livianaconti-kozene-slapky-nasuchovacky-cierne-1 #11529 liviana-conti-livianaconti-kozene-slapky-nasuchovacky-cierne-1
Časovo limitovaná ponuka
101,50 € (s DPH) 203,00 €
Tieto hladké, čierne našuchovačky sú nielen nadčasového štýlu, ale aj precízneho talianskeho remeselného umenia.
COMODO zľava-50%
#11533 liviana-conti-livianaconti-sandale-na-malom-opatku-kozene-1 #11533 liviana-conti-livianaconti-sandale-na-malom-opatku-kozene-1
Časovo limitovaná ponuka
174,50 € (s DPH) 349,00 €
Objavte krásu elegancie a pohodlia s našuchovačkami Aria od Liviana Conti.
COMODO zľava-50%
207,00 € (s DPH)
Mini shopper v čiernej farbe, zlaté kovanie dodáva na luxusnom vzhľade, zatiaľ čo kompaktné rozmery zabezpečujú, jej praktickosť na každodenné nosenie.
423,00 € (s DPH)
Dizajn sieťovaných sandálov na opätku prechádza od klasických línii po moderné detaily, ako je viazanie, ktoré dodáva na originalite. Čierna farba zaisťuje ľahkú kombinovateľnosť s akýmkoľvek outfitom.
#New
185,00 € (s DPH)
Top bez rukávov zo strečového bavlneného popelínu.
#New
399,00 € (s DPH)
Splývavé košeľové šaty v midy dĺžke so saténovej látky s matným efektom. Široký výstrih do V. Zapínanie vpredu na zlatý kovový gombík.
#New
705,00 € (s DPH)
Kožená motorkárska bunda. Mierne oversized strih s golierom, dlhými rukávmi s dvojitým remienkom na manžetách.
#New
229,00 € (s DPH)
Predstavujeme vám Liviana Conti Top Denim Light Blue - dokonalé spojenie štýlu, pohodlia a nadčasovej elegancie.
#New
239,00 € (s DPH)
Predstavujeme vám Liviana Conti šortky v očarujúcom odtieni light blue – kúsok, ktorý prinesie sviežosť a neformálnu eleganciu do vášho letného šatníka.
#New
259,00 € (s DPH)
Liviana Conti rifle v odtieni svetlomodrého denimu – dokonalá voľba pre každú ženu. S ich mid-waist strihom a ležérnym dizajnom sú ideálne na každodenné nosenie.
#New
325,00 € (s DPH)
Predstavujeme vám jedinečné šaty Liviana Conti v light blue odtieni. Tieto denimové šaty midi dĺžky v sebe spájajú nadčasovú klasiku s moderným dizajnom, ktorý osvieži váš šatník a prinesie vám nekonečné možnosti...
#New
433,00 € (s DPH)
Objavte pohodlnosť v každom kroku s Liviana Conti šatami denim notte. Tieto šaty sú navrhnute tak, aby ponúkli pohodlie, ktoré oceníte počas celého dňa.
#New
282,00 € (s DPH)
Objavte krásu v jednoduchosti a pohodlí, ktoré vám ponúkajú denimové šortky Liviana Conti. Tento kúsok je navrhnutý tak, aby zdôraznil vašu neformálnu eleganciu a pritom vám poskytol maximálne pohodlie počas celého dňa.
#New
433,00 € (s DPH)
Objavte jedinečnosť s košeľovou bundou Liviana Conti denim notte - vašim novým must-have kúskom pre každodenné outfity s nádychom elegancie a pohodlia.
#New
265,00 € (s DPH)
Biele kožené tenisky na platforme s kovovými zlatými očkami s logom. Zaoblená špička prispôsobená, 6 cm vysoká gumená podrážka. Látková podšívka a kožená stielka.
#New
249,00 € (s DPH)
Krátky sveter z priadze z bavlnenej zmesi s vlnitým pruhovaným efektom a prešívaním. Transparentnejšie tkanie vďaka ktorej je pletenina o niečo prehľadnejšia.
#New
207,00 € (s DPH)
Džínsy v slim strihu zo strekového denimu s vintage stredným praním, Pas strednej výšky. V spodnej časti mierne rozširené, dĺžka po členky. Zapínanie na kovový zips a gombík.
#New
Vypredané- možnosť doobjednať
275,00 € (s DPH)
Široké džínsy s vreckami z veľmi svetlej džínsoviny. Nízky pás s pútkami na opasok, rovná, no široká nohavica a okrajoch zafarbený spodný lem. Zapínanie na kovový zips a gombík.
#New
279,00 € (s DPH)
Džínsy s vreckami a širokými nohavicami zo strečového denimu s vintage tmavým praním. Nízky pás s pútkami na opasok, rovná, široká nohavica. Zapínanie na kovový zips a gombík.
#New
Vypredané- možnosť doobjednať
310,00 € (s DPH)
Kabelka Half Moon z mäkkej kože s charakteristickým polmesiacovým tvarom. Semišová podšívka a kožený ramenný popruh. Zapínanie na zips.
#New
310,00 € (s DPH)
Kabelka Half Moon z mäkkej kože s charakteristickým polmesiacovým tvarom. Semišová podšívka a kožený ramenný popruh. Zapínanie na zips.
187,00 € (s DPH)
Štvorcová peňaženka na zips z kože napa s prešívaním. Vnútro podšité poly bavlnou. Zapínanie na zips.
#New
Vypredané- možnosť doobjednať
487,00 € (s DPH)
Krátka bunda-parka z bavlnenej zmesi. Košeľový golier, náplecníky so zapínaním na gombíky, pútka na manžetách a našité vrecká. Sťahovacie šnúrky v spodnej časti na prispôsobenie strihu
#New
282,00 € (s DPH)
Farebné plátenné tenisky na platforme s logom. Zaoblená špička, 6 cm vysoká gumená podrážka. Látková podšívka.

Získajte najnovšie novinky a špeciálne zľavy

Odber noviniek môžete kedykoľvek zrušiť. Ak to chcete urobiť, kontaktujte nás.

COMODO CONCEPT

ÚČET

NASTAVENIA